Prijslijst

Helaas is er voor borduurwerk geen maat-gebonden prijs te bepalen. De kosten zijn namelijk mede afhankelijk van de complexiteit van het ontwerp en het aantal steken dat nodig is, de dichtheid en eventuele siersteken. Letters in een borduurvlak van 25 x 15 cm. kunnen net zoveel steken hebben dan een geborduurd, rond embleem met een doorsnede van 4 cm.

De daadwerkelijke prijs is voor beide pas na het digitaliseren van de afbeelding of tekst te bepalen. Bij beide borduursels wordt via het aantal steken de prijs bepaald. Een prijsberekening van een borduursel via het aantal steken is wat ons betreft dan ook een eerlijke prijs.

Borduren van bijvoorbeeld een naam bestaande uit vijf lettertekens, tot 2.500 steken kost € 7,20.
Van 2.500 tot 20.000 steken is € 1,00 per 1000 steken,
Vanaf 20.000 zijn de kosten € 0,75 per 1000 steken.

Het kan zijn dat voor uw borduursel een borduurkaart nodig is. Bijvoorbeeld bij een bedrijfslogo, of andere afbeelding. De Digitaliseerkosten voor een borduurkaart zijn eenmalig vanaf € 47,50. Als de borduurkaart al in het beheer is van de studio bijvoorbeeld bij een nabestelling, worden de kosten niet meer berekend. Voor het borduren vanaf een standaard patroon dat we op voorraad hebben worden geen extra kosten berekend. Vraag of bij uw ontwerp het digitaliseren van een borduurkaart nodig is.

Van alle opdrachten geven wij vooraf een vrijblijvende prijsopgave zodat u niet voor verassingen
komt te staan.

Voor een afspraak of vrijblijvende offerte

bel naar: +31 (0) 6 23 195 608

Bent u benieuwd naar de kosten voor uw borduursel, mail ons voor een afspraak of prijsopgave.