Het garen

Borduur- en Ontwerpstudio Marie-Claire gebruikt standaard garen van het merk Madeira,
type POLYNEON, FS & SUPERTWIST, BURMILANA en FIRE FIGHTER.

POLYNEON is een garen van zeer hoge kwaliteit. Als er een extreme behandelingen van het borduursel wordt verwacht dan is Polyneon de beste optie. Het is bestand tegen bijzondere wasvoorschriften en bleek/chloorbehandeling. Dit perfecte garen is zeer geschikt voor o.a. bedrijfskleding en is ook in neon-kleuren verkrijgbaar.

FS & SUPERTWIST zijn de garens met een metalic-look. Het garen is uitermate geschikt voor borduurwerk dat een sjieke of feestelijke uitstraling verdient. Het is verkrijgbaar in goud, zilver, brons en diverse moderne kleuren.

BURMILANA is garen met een wolkarakter. Het heeft de sfeer van hand-vervaardigd borduurwerk. Het borduurwerk kan worden opgeruwd zodat speciale effecten bereikt worden.

FIRE FIGHTER. Een brandvertragend garen verkrijgbaar in 24 verschillende kleuren. Uitermate geschikt voor speciale kleding die gebruikt wordt in o.a. de motorsport of beroepen waarbij veiligheidskleding onontbeerlijk is. In de luchtvaart wordt het garen gebruikt in stoffen voor stoelen, gordijnen, etc.

NIEUW: FROSTED MATT

FROSTED MATT - Is het wereldwijd eerste garen dat echt mat en lichtecht is en zorgt voor een nieuwe dimensie in de waarneming van kleuren - en staat voor nieuwen normen voor lichtechtheden.
De unieke, keramische ziel van dit garen, zorgt ervoor dat u de intensiteit van natuurlijke kleuren kunt beleven, zoals bij geen enkel ander garen. Door de beste manier van verven te gebruiken, onstaan er bij FROSTED MATT deze onovertroffen lichtechtheden. De aantekkelijkheid van de kleuren vergaat niet, omdat het niet zo snel verbleekt als andere soorten garen.

Heeft vragen of een advies nodig laat het ons dan weten.

Borduren op kleding

Bijna alle materialen (stoffen) zijn geschikt voor borduurwerk. Toch kan het zijn dat sommige stoffen door ons worden ontraden. Wij willen immers voor u een product van hoge kwaliteit met een lange levensduur. .

Andere mogelijkheden

Borduur- en Ontwerpstudio Marie-Claire levert naast kleding ook andere producten waarop een borduursel kan worden aangebracht. Klik hier voor een uitgebreide lijst met mogelijkheden

 

mail voor een vrijblijvende afspraak.
Bellen kan ook 06 23 195 608